Zoekresultaten voor 'done'

      Er wordt het meest gezocht op:
      Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

      Inhoud: 28ST

      Met dit extra voordelige pakket met 28 Ovulatietesten, kun je nu betrouwbaar je 2 meest vruchtbare dagen in je ovulatiecyclus bepalen. Door de hoeveelheid testen, uitermate geschikt om na langdurig pilgebruik of een onregelmatige cyclus, inzicht te krijgen in je eisprong en vruchtbare dagen. De testen zijn bovendien eenvoudig te beoordelen.

      In klinische laboratorium studies is gebleken dat de Testjezelf.nu Ovulatietest een sensitiviteit (= gevoeligheid) van 100% kent. Betrouwbaarder dan met deze testen kun je niet bepalen of je eisprong nadert en of je vruchtbaar bent.
      Deze Ovulatietesten leveren wij ook aan laboratoria en ziekenhuizen (vandaar de extra hoge gevoeligheid van 5mlU LH/ml) in inmiddels meer dan 80 landen wereldwijd. Exta gevoelig testen, nu dus ook beschikbaar voor het betrouwbaar thuis testen!

      De Ovulatietesten worden los geleverd in een sealbag, zonder doosje maar uiteraard wel inclusief uitgebreide Nederlandstalige bijsluiter, en verzonden in een discreet en stevig doosje. Mocht je niet thuis zijn dan volgt er vijwel altijd een 2e aanbieding. Ben je ook dan niet thuis dan wordt er een afhaalbericht door TNT Post achtergelaten. Hierin staat vermeld bij welk afhaalpunt bij jou in de buurt je het pakket kunt ophalen.

      Klik voor informatie over de extra betrouwbaarheid van deze Cassette Ovulatietesten.

      De ovulatietesten zijn minimaal 12 maanden gegarandeerd houdbaar.
      Nog een voordeel van de Testjezelf.nu® Ovulatietest: heb je een vraag dan kun je die direct (en in het Nederlands) stellen aan onze servicedesk. Probeer dat maar eens bij het andere bekende merk...
      Bewaarinstructies
      Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

      Gebruiksinstructies
      Zie bijsluiter

      Waarschuwingen/Gebruiksbeperkingen
      Lees de bijsluiter voor gebruik

      Specificaties

      • Artikelcode:738833
      • EAN:8718053783925

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0

      x