Zoekresultaten voor 'done'

      Er wordt het meest gezocht op:
      Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

      Maat: 110x140cm
      Kleur: beetle
      Textiel: geweven
      Wasinstructies: machinewas 30° - niet bleken - niet in droger drogen - strijken met een maximale temperatuur van 110° - niet droogreinigen
      Certificaat: GOTSNBC
      Bedrukking: bloem
      Hoofdstof: 100% Biologische katoen
      Gewicht: 210 gram

      Noppies
      Botanische print
      Fancy tape
      Superzacht biologisch GOTS-katoen
      2-way
      Combineer met bijpassende dekens en hoeslakens

      Het ledikantje van je baby maak je mooi op met dit Botanical laken uit de Baby Comfort collectie. De lieve kleine bloemetjes worden gecombineerd met een gekleurd tape aan de boven- en onderkant van het laken. Je kunt ‘m dus op twee manieren gebruiken voor een subtiele net even andere look. Combineer dit lakentje met een van onze dekentjes en bijpassende hoeslakens. Wat je allemaal nodig hebt voor je kindje kan ontzettend overwhelming zijn. Daarom maken wij het jou met onze Baby Comfort collectie zo helder en makkelijk. Het opmaken van het bedje in een van de grootste vraagtekens voor jonge moeder: wat heb je nu echt allemaal nodig? Een laken, een deken en een hoeslaken. En als je merkt dat je kindje erg bewegelijk wordt in zijn slaap, kun je overstappen op een van onze slaapzakjes. Dit ledikantlaken is gemaakt van superzacht biologisch GOTS-katoen. Heerlijk zacht voor het tere babyhuidje en ook nog eens veel beter voor mens en milieu. We hebben dit laken in meerdere kleuren en prints.

      Met GOTS-katoen maak je de beste keuze voor jezelf, je kindje en de wereld. Van de milieubewuste manier waarop het katoen wordt geproduceerd tot een verbod op kinderarbeid, alles voldoet aan hoge standaarden. En het is echt heerlijk om te dragen!

      Specificaties

      • Artikelcode:16N30112-P072
      • EAN:8719788633448

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0

      x