Zoekresultaten voor 'done'

   Er wordt het meest gezocht op:
   Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

   Dr. Brown's

   71 Producten


   HET MERK

   Dr. Brown's is opgericht door een Amerikaanse arts. Zijn naam is Craig Brown. De Dr. Brown's drinkflessen zijn de enige met een gepatenteerd ventielsysteem, dat zorgt voor de gezondheid van
   baby’s. Dr. Brown's wordt over de hele wereld geadviseerd door artsen. Zo heeft Dr. Brown's diverse Award's gewonnen van 2004 tot 2009, voor onder andere het best ontworpen baby product.

   Producten

   Dr. Brown's heeft een groot assortiment aan flessen, spenen, bijtringen, drinkbekers en borstvoeding items. Naast de standaardfles heeft Dr. Brown's ook een brede halsfles. Mocht je afwisselen van borst- naar flesvoeding, dan is de brede hals fles een goede variant. Doordat de speen breder is zal de verwarring van de tepel en de fles namelijk worden verkleind bij jouw baby. De flesjes van Dr. Brown's bevatten geen BpA, PVC en Lood en zijn dus 100% babyvriendelijk.

   Ook heeft Dr. Brown's een groot assortiment in flesspenen. Het verschil in deze spenen zit hem in het feit, hoe snel de voeding door de opening hiervan stroomt.

   Fase 1: 0-3 maanden

   Fase 2: 3-6 maanden

   Fase 3: 3-9 maanden

   Fase 4: Geschikt voor pap en voor snelle eters.

   De speen van Dr. Brown's is gemaakt van zacht siliconen, welke ook nog eens klinisch is getest. De vorm en de zachte textuur van siliconen zorgen ervoor dat de spenen perfect in het mondje blijven liggen van jouw kleintje.

   De fopspenen van Dr. Brown's hebben een zuigvrij luchtkanaal. Daardoor hoeft de baby minder hard te zuigen. Door het zuigen op de speen wordt het uiteinde breder, dit vermindert de druk op de gehemelte en kan tandheelkundige problemen voorkomen.

   De fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten:

   1: 0-6 maanden. Dit is voor pasgeboren baby’s

   2: 6-12 maanden. Een medium maat voor een mondje in de groei

   3: 12+ maanden. Een grote maat. Voor een ontwikkelde mond van de baby.

   De voordelen van Dr. Brown's

   Met de flesjes van Dr. Brown's geef je je baby voeding zonder luchtbelletjes en ook nog eens vacuum vrij. Hierdoor blijven de vitamines in de voeding behouden. Doordat de Dr. Brown's flesjes ervoor zorgen dat er geen luchtbelletjes ontstaan helpt het de baby bij darmkrampen, overgeven en boertjes.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0

   x